Hopp til innholdet

Tsurumi

Tsurumi – Pumper av høy kvalitet. Kontakt oss for valg av riktig pumpe til ditt bruk.

Tsurumi: Intec Pumper AS er Norges eneimportør av pumper fra Tsurumi

Tsurumi er Japans største produsent av nedsenkbare lensepumper og avløpspumper. Pumpene er brukervennlige, vedlikeholdsvennlige og av høy kvalitet. Leverandøren designer og produserer pumper som tåler tøffe forhold som gruvedrift, tunneldrift, bygg- og anleggsplasser og industri. Med deres innovative løsninger kan du være sikker på at du får avløpspumper og lensepumper som tilpasset dine behov og bruksområder.

Service av Tsurumi

Regelmessig service bidrar til å øke levetiden og gi en stabil drift av våre pumper. – Vi, i Intec Pumper AS lagerfører reservedeler, og det er lønnsomt å reparere pumpene eller bytte ut slitedeler som for eksempel kulelager, pumpehjul, kabler og kniver. Vi stiller med serviceteknikere og tilbyr mobilt verksted samt to lokale verksteder på Vinterbro og Biri.

Tsurumi til hele Norge!

Som eneimportør av Tsurumi til Norge leverer vi lense- og avløpspumper til hele Norge. Vi lagerfører de fleste pumper fra Tsurumi og har som regel leveringstid på dagen. Pumper som må bestilles fra leverandøren har 1-2 ukers leveringstid, med forbehold på grunn råvaremangel. Kontakt oss for spørsmål eller tilbud på pumper fra kvalitetsmerket Tsurumi Pumps.

tsurumi lensepumpe

Enfas lensepumper

tsurumi lensepumpe

Trefas lensepumper

tsurumi avløpspumpe

Avløpspumper

  • Motstandsdyktig
  • Vedlikeholdsvennlig
  • Brukervennlig

,


tsurumi

«Water is essential to human life. Understanding the importance of water, we are comitted to providing technologies for controlling and protecting it.»

Tsurumi Pump EU, fabrikant

pumpenytt

Er du i overkant interessert i pumper?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi spammer ikke! Les vår personvernserklæring for mer info.

Ring oss