Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter

Nyheter

HMSK-ingeniør

Vi kan tilby:En selvstendig og lærerik jobb med engasjerte kollegaerUtfordrende hverdag med varierte og krevende arbeidsoppgaverGode betingelser for den retteKonkurransedyktige produkter Din hverdag vil bestå av:Gjennomføre kvalitets- og HMS-revisjoner, internt… Les mer »HMSK-ingeniør

Tsurumi tok LB-pumpen til nye høyder

De fleste pumpene til Tsurumi er malt i blått eller svart, men pumpen som Tsurumi Japan introduserer her kommer i et tigermønster!

Servicetekniker Vinterbro

Vi søker nå etter en servicetekniker med erfaring fra VVS/VA til å betjene våre eksisterende og nye kunder.Vi tilbyr gode betingelser, samt interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.Gode muligheter for egenutvikling for… Les mer »Servicetekniker Vinterbro

Rogfast E39, Stavanger

Det var god stemning utenfor brakkeriggen til gjengen fra Implenia Norge og Stangeland Maskin da vi i forrige uke, sammen med Ahlsell Norge, inviterte til anleggslunsj.

Vi ønsker Lene velkommen

Lene har til sammen 13 års erfaring som dagelig leder i Circle K og assisterende butikksjef i Coop. Hun har derfor med seg god håndfull administrativ kunnskap. Hun er i tillegg serviceminded og kundeorientert, yter det kunden forventer og enda litt til. Med hennes «Pippi-mentalitet» er hun nysgjerrig og gleder seg over å bli kastet ut i en ny og spennende nisje som backofficemedarbeider i pumpebransjen.

Oslo VAV

Oslo VAV er Norges største vannforsyningsprosjekt, som innebærer boring av tunneler og haller til nytt vannforsyningsanlegg på Huseby vest i Oslo. Dette skal bli reservevannforsyning for hele Oslo.

pumpenytt

Er du i overkant interessert i pumper?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi spammer ikke! Les vår personvernserklæring for mer info.

Ring oss