Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter » Ahlsell Norge kjøper Intec Pumper

Ahlsell Norge kjøper Intec Pumper

Ahlsell Norge AS har inngått avtale med Intec Pumper AS om kjøp av alle aksjer. Oppkjøpet styrker både Intec Pumpers og Ahlsells posisjon VA-markedet.

Om Ahlsell Norge AS: Ahlsell Norge er del av et internasjonalt konsern som omsetter for rundt 40 mrd SEK, med om lag 6000 ansatte fordelt på 244 butikker og 3 sentrallagre. I Norge har de markedets bredeste lagerførte sortiment med 55.000 artikler som sikrer en komplett levering dagen etter bestilling. Ahlsell har butikker og salgskontorer på 50 steder i hele landet – fra Alta i nord til Kristiansand i sør. De omsetter for rundt NOK 7 mrd, og består av 1300 ansatte.

Unik kvalitet og fagkompetanse
— Intec Pumper har spesialisert seg på pumpeteknikk og forskjellige pumpeløsninger, og har en helt unik kompetanse på et fagområde som Ahlsell ønsker å vokse på. Med økt befolkningsvekst og urbanisering som stiller større krav til infrastruktur, parallelt med klimaendringer som gir økt behov for transport og rensing av vann, ser vi at det er et stort potensial for gode løsninger på dette området framover.

Gjennom oppkjøpet får vi 32 nye kollegaer med spesialkompetanse innen pumpeteknikk i et selskap som har en meget god posisjon i markedet og er kjent som en kvalitetsleverandør, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.

Enda bedre tilbud til kundene
For både Intec Pumper og Ahlsell handler oppkjøpet om å skape et enda bedre tilbud til kundene. Fremover vil Intec Pumper sine kunder få tilgang til Ahlsells brede produktsortiment og suverene logistikktilbud, mens Ahlsells kunder i enda større grad vil oppleve at de får «alt på ett sted»

— Helt siden oppstarten har vi satt leveringspresisjon, pålitelighet og kvalitetsprodukter i høysetet. Ahlsell er kjent for å være gode på disse punktene selv, så da de kom på banen visste vi at dette oppkjøpet kom til å bli et løft for alle kundene våre, sier Ole Andre Hellem som er daglig leder og eier i Intec Pumper.

— Intec Pumper sin suksess er tuftet på produkter og løsninger proffkundene stoler på samt kompetente og serviceinnstilte medarbeidere. Alt dette blir med videre, og sammen skal vi nå sikre et enda bedre tilbud til fagfolk i bransjen. Vi forventer at oppkjøpet vil tilføre begge parter muskler fra første dag, tilføyer divisjonsdirektør Therese Bjelde.

Fokus på bærekraftige løsninger for framtiden
Ahlsells bærekraftstrategi preges av mottoet «handlekraft på bærekraft». Også her ser Ahlsell klare fordeler for kundene og markedet i forbindelse med oppkjøpet av Intec Pumper. — Med Intec Pumper med på laget ser vi fram til å fortsette vårt arbeid med å skape et mer bærekraftig samfunn. Selskapet tilbyr både prefabrikasjon og serviceavtaler som inkluderer levering av reservedeler og erstatningsprodukter, og dette vet vi bidrar til merverdi for kunden i form av mer lønnsomme og bærekraftige løsninger over tid. Noe vi også har høyt fokus på i Ahlsell, avslutter Runar Hansesætre.

Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ring oss